Geen uren maar antwoorden!

Onze diensten bestaan uit oplossingen, niet uit voorbehouden

Neem contact op

Onze werkwijze

Geen uren maar antwoorden!

Om uw situatie te begrijpen, moeten wij goed luisteren maar ook kritische vragen (kunnen) stellen. Dit vraagt openheid en vertrouwen van u, maar ook van ons. Onze toewijding, vakkennis en ervaring zorgen ervoor dat uw vertrouwen zich laat uitbetalen in een oplossing op maat.

De diversiteit van de fiscaal specialisten is de kracht van Zeker Fiscaal en maakt het mogelijk om u van aangifte tot gerechtelijke procedure te ondersteunen, maar ook om bijvoorbeeld een klankbordfunctie te vervullen of diepgravende fiscale analyses te verzorgen. Doordat wij als full-service fiscaal advieskantoor alle fiscale specialismen in huis hebben, worden wij vaak gevraagd voor due diligence onderzoeken en fiscale scans. Onze kennis en ervaring maakt ook dat wij regelmatig in-house trainingen en cursussen verzorgen.

Met focus en toewijding leveren onze fiscaal specialisten de hoogste kwaliteit met een korte doorlooptijd en tegen betaalbare uurtarieven. Daarbij brengen wij geen reis- of kantoorkosten in rekening.

Wij houden vast aan onze waarden maar breken met geijkte tradities

Weet u het al Zeker?
Wij wel.

Vul uw gegevens in en wij nemen contact met u op.